Köpvillkor

Vid beställning träffas avtal om köp först när Airsoftspecialisten.se bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse.

En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits av AirsoftSpecialisten.

Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad.

AirsoftSpecialisten.se har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har mottagits från kund.

För att handla Airsoft och Luftvapen hos oss måste du vara 18 år och AirsoftSpecialisten måste kunna fastställa kundens ålder och bostadsadress, Detta gäller inte för tillbehör och annan utrustning.

Samtliga priser från AirsoftSpecialisten är i svenska kronor och inklusive 25 % moms.

VID KÖP AV AIRSOFTVAPEN: Vid köp av airsoftvapen så ber vi dig att skriva in ditt personnummer i kommentarsfältet så att vi kan verifiera att du är 18 år eller äldre.

Ångerrätt

I enlighet med lagen (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal närmare anger har du alltid 14 dagar ångerrätt på varor köpta via e-handel från den dag varorna mottogs.

När vi fått tillbaka varan och förpackningen och konstaterat att dessa är i nyskick, kommer vi att inom 30 dagar betala tillbaka det belopp du betalat för varan samt avgifter.  

Kartongen ska vara i dess originalskick, om detta ej är fallet avdrages 50% av varans pris. Varan ska vara komplett.

Detta innebär att alla tillbehör såsom bruksanvisning, batterier, kulor m.m. ska gå med i returen.
AirsoftSpecialisten förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Saknas bruksanvisning eller tillbehör görs automatiskt ett avdrag med 50% av produktens värde

Om du beställt fler varor än de du returnerar betalar vi dock inte tillbaka avgifterna. Detta beror på att avgifterna är samma oavsett hur många varor du beställt. Returnerade varor ska vara i väsentligt oförändrat skick och i originalförpackning. Faktura/följesedel skall alltid bifogas vid ångerköp. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens rekommendation. Paketera varan väl eftersom du som kund står för risken samt kostnaden för returfrakten.

Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera eller lägga in din ångerrätt. 

Ej uthämtat paket

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. 
Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 250 kr. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera eller lägga in din ångerrätt. 

Giltighetstid och fel i publicering

Vi reserverar oss för prisjusteringar, prisfel, lagerförändringar och eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren, nätverk och servrar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera produkttexter, bilder och priser som skrivits eller tryckts felaktigt på webbplatsen eller i tryckt material. Vi reserverar oss för att vissa varor kan utgå eller slutförsäljas.

FÅ AIRSOFTNYHETER DIREKT I DIN INKORG.

Registrera dig för att få produktnyheter och annat airsoftrelaterat direkt i inkorgen, varje månad. Även exklusiva rabattkoder för prenumeranter.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr
Välj valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro