Om oss

AirsoftSpecialisten drivs av 1 personer(Mikael) från Västra Götaland som har ett stort intresse för Airsoft och har själva spelat sedan många år tillbaka.

Vi såg en möjlighet att kombinera vårt intresse av företagande med vår största hobby Airsoft och därifrån började planerna smidas om en webbshop.

Verksamheten drivs vid sidan av våra vanliga jobb och i priset du betalar hos oss så ingår inga avgifter för faciliteter eller personal utan allt går åt till att förbättra verksamheten genom att t.ex. utöka sortimentet!

Namnet AirsoftSpecialisten beskriver vår verksamhet som är tänkt för att vara den billigaste webbshoppen i Sverige som just nu har ett relativt litet sortiment men som ständigt växer, i takt med önskemål ifrån spelare och test utav oss.

Vi är själva en del av Airsoft-communityn och därför har vi en bra inblick både som nybörjare och som mer erfaren spelare på vad våra kunder söker hos en butik.

Genom att delta på spel och evenemang så har vi även mycket fysisk kontakt med Airsoft-communityn vilket ger oss ännu mer input på vad ni kunder tycker och tänker om vapen och utrustning som finns på marknaden.

Vi använder själva samma utrustning som vi säljer då vi endast säljer produkter vi själva kan stå bakom och vet att det lever upp till förväntingarna.

Vi strävar hela tiden efter att växa och utöka vårt sortiment och vi tar ständigt nya steg för att förbättra oss och göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt!

Vi hoppas på att kunna få se mer av dig på vår sida och vill du höra mer från oss så kan man alltid kontakta oss genom kontaktformuläret eller någon av våra sociala medier!

AirsoftSpecialisten

Info@AirsoftSpecialisten

Organisationsnummer: 559202-6305

Facebook
Instagram
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr
Välj valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro